2015. december 7., hétfő

30 napos fotókihívás / november

 Day 1 ✨ start of a new day
Lassú vasárnap reggel. A lányok pizsamában heverésznek, Emma mesél Panninak, a nap előbújik a felszálló köd mögül, és papa hazajön hozzánk a munkából.

 Day 2 ✨ beauty
A mai napban olyan kevés szépséget tudtam meglátni, mert most először mindkét lányom beteg lett. És a kis kucogó babáktól megszakad a mamaszívem. De ők, ők szépségesek, kívül-belül.

 Day 3 ✨ warmth
Egy éber éjszaka után reggelre az egész kertet dér borította, és nagyon hideg volt odakint. Én pedig egész délelőtt meleg takarók alatt ölelem magamhoz a náthás kis babámat a napsütéses szobában, aki békésen alszik, amíg Emma anyukámmal főz.

Day 4 ✨ the little things
Egy nagyon késői 3. kávé a mamának, Michael Bublé karácsonyi lemeze, ebédtervezés River Cottage módra, és a hordozóban rajtam szundikáló babácskám - apró dolgok, amik ma megmentettek.


Day 5 ✨ nature
Végre kiszabadultunk a házból a napsütéses őszi természetbe, és hirtelen minden csodaszép.

 Day 6 ✨ quiet
Csendes békesség, alszik a babám.

 Day 7 ✨ something new
Egy nem túl új balerina és egy nagyon új színű nappali.

 Day 8 ✨ home
Az otthon az, ahol ezzel a dilis csapattal együtt vagyok.  A legkedvesebb helyem. (a méhész, egy virág, és két méhecske, tegnap, úton Ritáék halloween bulijára)

 Day 9 ✨ fall colors
Egy hétig a diófánk levelei gyönyörű aranysárgák voltak, aztán az éjszakai fagyban pár nap alatt mind lehullott és megbarnult, most pedig már üresek az ágak. Közeleg a tél.

 Day 10 ✨ fun
Anya-lánya móka kettesben, amíg Panni alszik: lámpást készítünk holnap estére a Márton napi lámpásünnepre, ő meg mesél, a barátnőiről, a rosszalkodó fiúkról, a dalokról, amiket ma énekelt.

 Day 11 ✨ laughter
Így ébredni reggel.


Day 12 ✨ play
Minden nap egyre kedvesebbek együtt ezek a csajok, és mostanában elkezdtek együtt játszani. Emma mesél Panninak, körbepakolja őt játékokkal, rágcsálható ezt-azt ad a kezébe, táncoltatja a kis kezeit, Panni meg cserébe simán odavan Emmáért, és ámulattal, vigyorogva figyeli őt.

 Day 13 ✨ love
10 éve, hogy találkoztunk egy pubban, egy koncerten, fiatalon, bolondon, és ma 10 évvel azután itt vagyunk, sok kalanddal, egy házassággal és két gyerekkel később - persze még mindig nagyon fiatalon és bolondon. Ezt a fotókönyvet meg most kaptam, az első 10 közös évünkről. ♡



Day 14 ✨ you
Mindig tele kézzel és tele szívvel, sokszor rohanva és hangosan, de törekedve a lassú, csendes percekre, akkor a legboldogabban, amikor nap süt, és mezítláb lehet szaladni a Duna vizében, feleség, anya, gyerek.

 Day 15 ✨ family
4 hónappal ezelőtt, az első közös képünkön, mint négytagú család, amikor nagyon fáradtak és nagyon boldogok voltunk. (És, te jó ég, mennyit nőttek ezalatt a 4 hónap alatt a lányok?!)

 Day 16 ✨ indulgences
Csokoládé. Az egyik szeretetnyelvem. És a kis oviból hazajövőm is élvezi, hogy ez várta itthon és most kávézósat játszunk.

 Day 17 ✨ friendship
Igazi kincsek. És egyre izgalmasabb az évről-évre bővülő halloweeni kanapés képünk.

 Day 18 ✨ comfort
A legkényelmesebb hely arra, hogy alukáljon és gyógyulgasson a délutáni napsütésben a babám.

 Day 19 ✨ favorite things
Kora reggeli napsütés, ami elárasztja a gyerekszobát, játék a kislányommal ovi előtt, a kócos kis copfjai, amit fodrász-mamától rendelt, közös reggeli a szőnyegen, a babám az ölemben. Néhány a kedvenc dolgaim közül, amitől jól indult a napunk.

 Day 20 ✨ togetherness
Együtt a lányokkal, kezdődhet a hétvége, éljen!



Day 21 ✨ adventure
Évek óta tervezem, hogy megtanulok kötni, de mindig halogattam, ma viszont megvettem az első kötőtűmet, és holnap anyukám elkezd tanítani. Egy kis kaland a decemberi sötét délutánokra. Gábor szerint nagyon öreg felesége van...  (a horgolt kis terítőket a nagymamám szekrényéből varázsoltuk, és a téli évszakasztalunk hópelyhei lesznek, a nagyok egyenesen korcsolyapályák Emma szerint)

 Day 22 ✨ favorite place
Egy hétfő, amikor együtt ebédelünk, kincs!🏻️ Édes otthon.

 Day 23 ✨ something old
Egy régi szokásunk, amibe most újra belefogtunk: a kedvenc cipónk sütése pár naponta. A legjobb.

 Day 24 ✨ sleep
Mint egy angyal. ♡

 Day 25 ✨ time
Az én szeretetnyelvem a minőségi idő, és a gyerekeimet is ezzel tudom a legjobban feltölteni. Az adventi napokban megpróbálok időt adni nekik. Csendes, közösen eltöltött időt, amikor nem foglalkozom a házimunkával, és semmi mással, csak velük. / Itt ma Emma megmutatja nekem, hogyan kötnek zsiráfot a nagylányok, Panni meg rágcsálja a zsiráfját.

 Day 26 ✨ clothing
Apró kis ünnepi ruhák a babám első karácsonyára. Ő lesz a legcukibb idén a fa alatt.

Day 27 ✨ tradition
Megélni velük az adventi hagyományokat, ennek az időszaknak a varázsát, igazi ajándék.

 Day 28 ✨ food
Ünnepnap a postaládában. Hohoho Ezzel pedig hivatalosan elkezdtem a pulykaparti menütervezését.

 Day 29 ✨ kindness
Minden nap azt tanítom nekik, hogy kedvesek legyenek egymással. (Nagyrészt sikerül is.)


Day 30 ✨ end of the day
Az egyik kedvenc témám: az együtt szundikáló lányaim. Jó éjt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése