2015. augusztus 3., hétfő

Panni 1 hónapos


Drága Panni!

Egy hónapja már, hogy megérkeztél közénk. 40hétig és egy napig vártam türelmesen és türelmetlenül, hogy a karomba vehesselek, a szemedbe nézhessek, szerethesselek. Te pedig azon a forró július eleji estén egyszercsak ott voltál, kedvesen, békésen, és megváltoztattad az életünket.
Amikor megszülettél, annyira hasonlítottál Emmára, hosszú, vékony baba voltál, nagy barna hajjal, de egy-két nap alatt megláttam, hogy sokban hasonlítasz Emmára, sokban viszont nagyon is Pannis vagy. Ahogy ráncolod a kis homlokod, és nézel a nagy szemeiddel, ahogy csücsöríted a kis szádat, a szív alakú kis álladdal, annyira gyönyörű vagy. Puha és babaillatú.
A külső hasonlóságotok mellett a természetetek egyelőre egészen más a nővéreddel. Ő mindig is virgonc volt, már pár napos csecsemőként is, te pedig végtelenül békés és nyugodt vagy. Ezt az első hónapot szinte teljes egészében átaludtad. Még most is egész nap szundikálsz, csak szopizni, ébredsz fel, kicsit ringatózol az ölemben, és keveset nézelődsz egy nap. Akkor sem sírdogálsz, csak nézel kedvesen – annyira jó lélek vagy. Ha egy valamire kell gondolnom rólad, az biztosan ez. Nem zavar téged semmi, sem zaj, sem a nővéred ugrálása, vadmalac ölelése, napi ezer puszija, te mosolygós szemekkel bújsz hozzá, bárhová viszünk magunkkal, te csendesen alkalmazkodsz, csak arra van szükséged, hogy ott lehess velem. És ez a legjobb dolog a világon. Minden percben melletted lenni, etetni, ölelni téged. Annyira hálás vagyok neked, hogy megajándékozol engem ezzel az élménnyel kicsi Pannim!
Nagyon falánk kis madárka vagy, már életed második napján egész nap csak szopiztál, és azóta is, ha felemellek már tátod is kis szádat, és ennél – vagyis eszel is mohón, egy hónap alatt 1300 grammot gyarapodtál, így a vékony kis békacombokat felváltották a pihepuha babahurkák, kerek kis pocakod és cuki kis tokád lett, a legkisebb ruhádat pedig már ki is nőtted. Hihetetlen, hogy ezalatt a röpke négy hét alatt ennyit nőttél és erősödtél, ez az időszak egy igazi csoda!
Papa és Emma is odavannak érted, Emma mindenkinek elújságolja, hogy itt vagy, Panninak hívnak, te vagy a kistestvére, és naponta százszor elmondja, hogy mennyire cuki vagy, és szeret téged. Nagy ajándék vagy mindnyájunknak.
Remélem, mindig ilyen szépséges, nyugodt szívű, boldog maradsz drága kislányom, mint amilyen most, az életed kezdetén vagy.

Nagyon szeretlek: Mama



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése