2016. május 3., kedd

Panni 10 hónapos




Édes 10 hónapos kicsi Panni!

Egy álom vagy, csupa szeretet, és békesség, és jóság, és nevetés, és puhaság. Egész nap huncutul mászol, pakolsz, felfedezel. Öröm látni, ahogy nősz!
Aki csak lát téged, mind azt kérdezi, hogy mindig ilyen nyugodt vagy-e. És én mindig azt válaszolom, hogy mindig. A te békességed egy gyógyír a lelkemnek.
Mindig mosolyogsz, miközben fel-alá mászol a lakásban, fel a lépcsőn, le a lépcsőn, kipakolod a babákat az ágyból, le a könyveket a polcról, kiborogatod a kosarakból a kockákat, Emma tolltartójából a ceruzákat, álldogálsz a polcoknál, ügyesen lépegetsz az izgalmas kincsek felé, csendesen, mosolyogva. Nagy megelégedésedre már a kertet is felfedezheted, és mindig új kalandok felé mászhatsz.
Imádod a pocakodat, rengeteg mindent szeretsz már enni, és sárkányos kis hörgéssel szólsz, ha kérsz még egy (pár) falatot.
Még mindig mindent a szádba veszel, és megrágcsálsz. A hangodat nagyon szereted mostanában hallatni, hosszasan brümmögsz, gügyögsz, magadra lelkesen mondod, hogy babababa, rám pedig, hogy mamamam.
Szeretsz Emmával játszani, imádod, ha téged szórakoztat, és nagyokat kacagsz rá. Szereted, ha együtt táncolunk, ha csikizünk téged, ha a fagyizóban te is kapsz egy tölcsért, ha magunkra kötünk, és a hordozóból nézelődhetsz, ha egyszerűen csak itthon vagyunk. Mindig elégedett vagy azzal, ami éppen körülvesz. – kivéve talán az autóban, mert autózni, ha csak nem alszol el, úgy tűnik, nem szeretsz.
9100 gramm vagy, csupa báj. 6 fogacskád van, és nagyon huncut tekinteted.
Nagyon szeretünk téged!


Mama



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése