2015. november 3., kedd

Panni 4 hónapos


Drága Panni!

A szemünk előtt lassan 4 hónapos kicsi lánnyá cseperedtél, vagyis dehogy lassan, nagyon is gyorsan rohant el ez a 4 hónap, és te már egy érdeklődő, forgolódó, mosolygós kis hétkilós boldogságcsomag vagy. 
Minden nap jókedvű és hálás vagy, kívül-belül kerek baba, aki elszunyókál a délelőtti napsütésben, és a mamája karján lóg délután, aki a testvére játékait rágcsálja délelőtt, és a testvére éneklését hallgatja ámulattal délután, aki éber szemekkel vár engem korán reggel, míg én a kávémat készítem, és vígan csobog a lábával az esti fürdetés közben, aki békésen pihen a babakocsiban, ha bebugyolálva sétálni indulunk, és nézi a fölötte járó fényeket, aki mosolyogva tűri, hogy a családi táncolásokon úgy nyúzzuk, mint egy játékbabát.
Szeretsz az ölemből nézelődni, nézni, ahogy Emma játszik, a kis kezeddel mindent megfogni, kis takarókat, rongyokat gyűrögetni, és magadra bugyolálni, szopizás közben is folyton a szemedre húzod a pulóveremet. Szeretsz hason lenni, emelgetni magad, ügyesen forogsz a játékok után, nagy erőkkel próbálod magad felhúzni, hogy felülhess, de addig még van időnk. Ha valaki hozzádszól, édesen gőgicsélsz neki hosszan, „gí, ágú”, ha belekezdetek Emmával a beszélgetésbe, az valami tüneményes. Imádod az öklödet rágcsálni, pár ujjadat szopizni, és a kedvenc cumidat cuppogni. Éjjel-nappal jó étvággyal szopizol, már 7100 grammos óriásbébi vagy, akire egyik-másik 6 hónapos Emmaruha is kezd szűkös lenni. Mindig olyan kedves és békés a tekinteted, és mosolyra szalad a szád, ha rád nézek, ez pedig a legdrágább nekem. Még most is, hogy először vagy náthás te is Emma mellett, olyan vidám vagy. Meg is szakad a szívem, ha kucogni hallak a kis egérke hangodon.
Te vagy a legangyalibb kicsi lány, nagyon szeretünk téged!

Mama


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése